Lubrifianți industriali 
și produse petrochimice

Bitum

Gamă variată de bitum rutier, cu livrare oriunde pe teritoriul României.

Lubrifianți industriali

Gamă variată de uleiuri pentru uz industrial și feroviar.

BITUM

OSCAR comercializează o gamă variată de bitumuri rutiere, produse petrochimice de vârf, de o calitate superioară, în conformitate cu ultimele standarde europene (EN).

Capacitățile moderne de producție de bitum rutier clasic și modificat ale partenerilor noștri din UE fac posibilă livrarea oricărei comenzi de bitum/produs petrochimic pe teritoriul României, suportul tehnic și logistic fiind asigurat până la destinația solicitată de client.

Beneficii

Bitumul comercializat de OSCAR, este în conformitate cu standardul EN12591, satisface cele mai exigente cerințe și poate fi utilizat ca liant modern, adecvat pentru dezvoltarea durabilă a oricărei rețele de drumuri.

Aditivii folosiți în procesul de fabricare a acestor produse petrochimice ameliorează gradul de aderență între componentele asfaltului, asigurându-se astfel prelungirea duratei de viață a structurii rutiere.

Game de bitum

Bitumul rutier tip: 20/30, 35/50, 50/70, 70/100, 100/150 și 160/220

Bitum modificat tip: 10/40-60, 10/40-65, 25/55-60, 25/55-65, 45/80-55, 45/80-60, 45/80-65, 65/105-60, 120/200-40.

Lubrifianți industriali

OSCAR comercializează o gama largă de lubrifianți industriali și uleiuri de motor, pentru uz industrial/auto și aplicații din domeniul feroviar.

Lubrifianții industriali din oferta OSCAR sunt atent selecționați pentru a oferi partenerilor un portofoliu diversificat, ce include mărci influente, cu susținere substanțială în piață.

Beneficii

Lubrifianții oferiți de OSCAR sunt lubrifianți industriali și uleiuri auto de calitate, ce asigură gestionarea corectă și prelungirea duratei de viață a motoarelor și a altor echipamente complexe.

Toate gamele comercializate, respectă specificațiile internaționale de performanță și recomandările producătorilor de echipamente.

Game de uleiuri

  • Uleiuri de motor multigrade/monograde
  • Uleiuri transmisii auto
  • Uleiuri hidraulice
  • Uleiuri pentru transmisii și angrenaje industriale
  • Uleiuri pentru turbine
  • Uleiuri pentru compresoare
  • Uleiuri pentru aplicații feroviare
  • Unsori
Image
Contact

Ești interesat să afli mai multe detalii despre gamele de bitum și lubrifianți industriali/uleiuri auto comercializate de OSCAR?

Cere o ofertă personalizată și vom găsi soluția cea mai potrivită nevoilor tale!