Începe-ți călătoria cu OSCAR!

Împreună, prin grija față de noi și față de ceilalți,
construim, inovam și ne dezvoltăm.

Împreună, prin grija față de noi și față de ceilalți, construim, inovam și ne dezvoltăm.

Image
Image

Misiunea OSCAR este aceea de a îmbunătăți constant calitatea vieții, promovând în permanență noutatea și inovația în domeniu, dar și descoperind, susținând și ajutând la dezvoltarea celor care devin parte din echipa sa.

Suntem într-un domeniu dinamic, ce te ține mereu activ și te provoacă stimulând permanent creativitatea, inovația și dorința de a aduce valoare adăugată fiecărei acțiuni, produs și serviciu.

Dacă și tu împărtășești aceleași idei, te invităm să te alături unei echipe dinamice, pentru care calitatea, profesionalismul, respectul și grija sunt valori esențiale. Ne dorim să întâlnim noi colegi ce împărtășesc aceleași valori cu noi, pasionați de calitate și profesionalism, pentru care să conteze dorința de a lucra eficient, ajutându-se de ceea ce ne oferă tehnologia.

Image

Calatoria ta începe aici

orientare către rezultate

Ne dorim ca viitorul nostru coleg să se adapteze „din mers” situațiilor apărute. Suntem deschiși ideilor noi și inovatoare și suntem convinși că acestea aduc rezultate remarcabile.

gândire sistemică

Pentru OSCAR, nici un punct de vedere nu este greșit, iar diferențele dintre noi aduc echilibrul necesar în găsirea soluțiilor strategice și obținerea celor mai bune rezultate.

comunicare proactivă

Vei găsi colegi care te vor sprijini atunci când vei avea nevoie. Pentru noi, comunicarea în echipă este foarte importantă si ne dorim să avem alături oameni care nu resping ideea criticilor constructive.
Image
Image

De ce sa fii parte din echipa OSCAR

Echipa contează

Știm că oamenii cu experiențe diferite îi inspiră pe ceilalți și îi ajută să crească. La OSCAR vei avea un mediu de lucru prietenos, ca într-o familie, unde apreciem unicitatea și puterea găsite în diversitate. Credem că oamenii au experiențe diferite și ne inspirăm unul pe celălalt pentru a crește împreună. Vrem să știm de la noii colegi ce îi motivează cu adevărat în viață.

Creștem împreună

Un mediu în care să se dezvolte este ceea ce orice nou coleg sperăm să își dorească. Pentru OSCAR investiția în oameni este o prioritate. Suntem aici datorită întregii echipe și suntem împreună pe drumul performanței. Ne dezvoltăm prin provocările fiecărei zile și punem la dispoziția colegilor instrumentele necesare unei continue dezvoltări.

Fiecare zi este o provocare

La OSCAR, fiecare zi o să te motiveze să mergi înainte. Fiecare zi este altfel, iar rutina lipsește cu desăvârșire. Împreună creăm experiențe, strategii, proiecte, ne provocăm să facem mai mult. Împreună suntem dinamici. Nu este un simplu job, ci este o pasiune. Împărtășim aceeași viziune și urmăm promisiunea de a perfecționa viitorul prin autenticitate.

Image
Image
Image

Posturile disponibile in acest moment sunt:

Junior economist

Responsabilități

- Verificarea conformității tuturor documentelor contabile primite sau emise;
- Emiterea de facturi către clienți;
- Preluarea comenzilor venite din partea echipei de vânzări și pregătirea lor în conformitate cu procedurile interne;
- Evidența clienților și furnizorilor și menținerea legăturii permanente cu clientul în vederea obținerii unor situații financiare corecte;
- Verificarea în programul de gestiune – contabilitate a situației clienților: facturi neîncasate, alocări de discount-uri, retururi;
- Raportarea contabilă către managerul direct și pregătirea documentelor către firma de contabilitate externă;
- Lucrul cu documente specifice: facturi, chitanțe, bonuri fiscale, extrase, dispoziții de plată, ordine de deplasare și alte documente ce țin de zona contabilității primare;
- Arhivarea documentelor, activităţi administrative, primirea și trimiterea corespondenței;
- Verificarea soldului tuturor conturilor din balanță;
- Efectuarea plăților către furnizorii interni și externi;
- Pregătirea documentelor pentru departamentul Contabilitate;
- Introducerea și operarea prin internet banking a plătilor;
- Verificarea in sistemul de gestiune a situațiilor soldurilor pentru clienți/furnizori.

Candidatul ideal

- Studii superioare economice finalizate;
- Bună cunoaștere a aplicațiilor Microsoft Office (Excel – nivel mediu/avansat);
- Obligatoriu cunoștiințe de contabilitate primară (facturi, avize etc.);
- Persoană dinamică, responsabilă și organizată;
- Ușurință în lucrul cu cifre și cunoașterea unui program de gestiune/contabilitate în vederea adaptării la aplicația companiei (de preferat SAGA & ERP);
- Capacitate de analiză, sinteză și încadrare în termene;
- Motivare și orientare către client și rezultate;
- Capacitate de organizare și planificare a sarcinilor și priorităților.

Hai să ne cunoști!

La OSCAR nu există angajați, ci membri ai echipei. Lucrăm împreună și ne dezvoltăm împreună. Cultura organizațională formată în peste 20 de ani de activitate este cea care aduce laolaltă profesioniștii. Cultivăm pasiunea și entuziasmul în orice activitate și îți arătăm ce înseamnă implicarea și spiritul antreprenorial.

Contactează-ne

Drag and drop files here or Browse
Tip fisier acceptat: .jpg, .png, .gif, .pdf, .doc
Drag and drop files here or Browse