Lanțul logistic integrat OSCAR,

pentru distribuția carburantului la nivel național,
susține calitatea produselor și serviciilor OSCAR.

pentru distribuția carburantului la nivel național, susține calitatea produselor și serviciilor OSCAR.

Image

Pentru un furnizor de carburant este o adevărată provocare garantarea calităţii produsului şi serviciilor oferite, indiferent de sezonalitate, de dimensiunea sa ca și furnizor, de acoperirea națională, de creșterea numărului de clienți, de specificul activității și a exigențelor acestora.

Soluția identificată și implementată de OSCAR a fost dezvoltarea unui lanţ de distribuţie complet integrat, controlat în toate punctele esențiale. Cu o strategie bine gândită pe termen lung, începută în 2013, dublată de un plan de investiţii de peste 50 milioane de euro, OSCAR și-a setat ca obiectiv consolidarea reţelei proprii de distribuţie a carburantului, la nivel național, ajungând astăzi cea mai mare companie petrolieră independentă distribuitoare de carburant din România.

Portofoliul OSCAR are în prim plan furnizarea de motorină prin utilizarea unor canale de distribuție variate: B2B - vânzare en-gross, stații de incintă OSCAR DIESELpoint, cardurile de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecărei industrii și fiecărui client în parte – și B2C prin franciza RO. Portofoliul de carburant este completat de benzină, OSCAR având în prezent 3 mărci proprii de carburant.

Având la dispoziție o infrastructură logistică modernă, extinsă strategic la nivel național, OSCAR își susține promisiunea de calitate făcută partenerilor săi.

Image

Soluții de aprovizionare pe cerinţele specifice fiecărei companii

Respectarea promisiunii de calitate printr-un control complet pe fluxul de aprovizionare și de livrare. Carburantul este urmărit de la achiziție până la livrarea acestuia la clientul final: import, transport, stocare în depozitele OSCAR, distribuție cu flota proprie și o calitate controlată, în toate punctele esențiale ale lanțului logistic.

Optimizarea costurilor, a timpilor de livrare și o capacitate crescută de soluționare a comenzilor urgente sunt susținute de 7 depozite OSCAR și peste 100 autocisterne în flota proprie. Cu o capacitate de stocare de peste 70.000 mc de carburant, depozitele au fost poziționate atent la nivel național, pentru a asigura rapiditate și flexibilitate.

Peste 5000 de parteneri, firme de transport, construcții, fermieri, agricultori, dar și alte tipuri de afaceri, au găsit în OSCAR un partener cu soluțiile potrivite, adaptate nevoilor lor specifice.  Expertiza în domeniul carburanților a fost construită pas cu pas, an cu an, alături de angajații, clienții și partenerii OSCAR.

Experiența acumulată, cunoașterea profundă a cerințelor pieței, orientarea spre dezvoltarea  de soluții personalizate și fluxul controlat prin lanțul logistic integrat, dau certitudinea că produsul dorit este disponibil la calitatea cerută, la locul și timpul promis.

Aceleași valori, în fiecare parteneriat.

Image
7 depozite OSCAR, peste 100 autocisterne în flota OSCAR,
peste 110 stații în rețeaua OSCAR, peste 2.500 de stații de incintă,
peste 5.000 de clienți din toate domeniile

7 depozite OSCAR, peste 100 autocisterne în flota OSCAR, peste 110 stații în rețeaua OSCAR, peste 2.500 de stații de incintă, peste 5.000 de clienți din toate domeniile

Image
Image

Peste 70.000 mc capacitate de depozitare

a motorinei și benzinei, în depozite plasate atent la nivel național, pentru susținerea termenului de livrare de 24h, optimizarea costurilor de transport și flexibilitate la solicitările partenerilor din toate domeniile de activitate.

Image
Carburantul
OSCAR

Cele 3 game de carburanți OSCAR, sunt alături de tine în fiecare moment al afacerii tale.

Calitatea carburantului este garantată de lanțul logistic integrat al OSCAR.

Image
Rețeaua OSCAR

Ai nevoie de acoperire la nivel național sau de o soluție aproape de tine?

Peste 110 de stații te așteaptă acum, la nivel național.

Image
Ofertă
personalizată

Ai nevoie de o soluție de aprovizionare cu carburant, adaptată nevoilor tale?

Expertiza acumulată în cei peste 23 de ani pe piața de distribuție a carburanților, îți oferă soluția necesară.

Cere o OFERTĂ personalizată!

RO | EN