Franciza RO concept OSCAR

O benzinărie modernă în pas cu nevoile șoferului.

Într-un parteneriat definit prin respect și corectitudine,
ai access la un brand cu vizibilitate la nivel național
și un carburant de calitate superioară.

O benzinărie modernă în pas cu nevoile șoferului.

Într-un parteneriat definit prin respect și corectitudine, ai access la un brand cu vizibilitate la nivel național și un carburant de calitate superioară.

RO pentru tine,
șoferul ce ne trece pragul

RO concept OSCAR reprezintă un pas natural al intrării OSCAR în retailul de carburant. OSCAR a dezvoltat RO, un brand gândit să vină în completarea rețelei OSCAR Drive, cu servicii și produse suplimentare, integrând în rețeaua actuală un nou concept de benzinărie, ce folosește lanțului logistic integrat al OSCAR.

Drumul bun începe cu tine - este promisiunea noului brand. Când porneșți la drum, ai nevoie de un prieten de nădejde pe care să te bazezi în orice situație: să-ți ofere un carburant de calitate, o cafea și o vorbă bună.

Pentru a-ți oferi cea mai bună experiență, plecăm la drum cu următoarele valori:

MODERN

RO este o benzinărie modernă, în pas cu nevoile șoferului de azi, prin serviciile personalizate și prin branding.

PRIETENIE

Atunci când vii la RO, facem tot posibilul că tu să fii cât mai confortabil. Te întâmpinăm cu un zâmbet și te ajutăm să pleci la drum cu o stare de bine. Iar dacă vrei să petreci timp la noi, te invităm la o cafea și o vorbă bună.

CALITATE & ÎNCREDERE

Îți oferim carburanții OSCAR Downstream, cea mai mare companie petrolieră independentă din România, distribuitoare de carburant. Calitatea este garantată de experiența OSCAR cu companii din toate domeniile de activitate și de un lanț logistic integrat propriu: import - transport - stocare - aditivare - distribuție.

Servicii și produse în pas cu nevoile șoferului modern

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Benzinăriile RO pot include pe lângă alimentarea cu benzină și motorină, și stație GPL, stații de încărcare mașini electrice, spălătorie, magazin deschis 24/7 etc. Serviciile existente în fiecare stație RO, sunt disponibile pe Harta interactivă a rețelei OSCAR.

www.benzinariile.ro

RO pentru tine,
partenerul de franciză

Acesta este începutul unui drum pe care îl vom parcurge împreună!

RO concept OSCAR este brandul de benzinării în franciză al OSCAR. Vrem să ducem valorile și calitatea OSCAR mai departe în retail, în segmentul benzinăriilor independente.

Credem într-un parteneriat definit prin respect și corectitudine de ambele părți. Nu doar pe hârtie, ci și în realitate! Pentru noi, parteneriatul nu este doar un simplu contract de colaborare. Este un angajament față de tine și față de clienții tăi din benzinărie, ce vor regăsi în fiecare stație RO aceleași valori și aceeași calitate a serviciilor și a carburantului.

Prin rețeaua RO, îți oferim oportunitatea unui brand cu vizibilitate la nivel național și acces la un carburant de calitate superioară.

Image

De ce să devii partener RO?

 • Îți punem la dispoziție un carburant aditivat care, prin calitatea sa, va asigura atragerea de clienți în benzinărie și vizibilitate în piață.
 • Deținem know-how-ul specific depozitării, comercializării de carburanți și al operării de stații de distribuție a carburanților (stații motorină, benzină etc.).
 • Avem un model de afaceri cu performanțe dovedite.
 • Stabilim o relație comercială de lungă durată, pentru comercializarea, prin intermediul benzinăriei, sub mărcile OSCAR, a carburanților aditivați aflați în oferta noastră, folosind experiența și reputația mărcilor OSCAR.
 • Îți oferim un model bine pus la punct de promovare a francizei RO.
 • Te sprijinim în extinderea numărului de clienți și a vânzărilor.
 • Ai din start acceptanța cardului OSCAR și sprijinul nostru în extinderea numărului de acceptanțe.

Suntem noii tăi parteneri de business și prietenii tăi pe drumul spre success!

KNOW HOW-ul nostru

Include informațiile de natură comercială, tehnică și administrativă, precum și cunoștințele practice deținute de OSCAR, ce constau, în special, în:

 • Modelul de comercializare a carburanților prin benzinării, adaptat nevoilor clienților;
 • Ansamblul standardelor, regulamentelor, procedurilor, tehnicilor de vânzare, soft-urilor specifice, care servesc la organizarea și gestionarea aprovizionării și comercializării de carburant prin benzinării;
 • Modalitatea de aranjare specifică a benzinăriilor (elemente vizuale, activități de marketing etc.);
 • Tehnici POS (point of sales), așa cum sunt ele exemplificate în Manualul Francizei RO – un element de baza al parteneriatului OSCAR – RO.

Drumul bun începe cu tine și cu un parteneriat corect!

Image
Hartă interactivă

Ești curios cât de extinsă este rețeaua RO?

Peste 80 de stații RO te așteaptă acum, la nivel național.

Image
Contact

Ești interesat de intrarea în franciza RO?

Trimite-ne mai multe detalii și vom găsi  soluția cea mai potrivită nevoilor tale!

RO | EN