RO | EN

Lubrifianti si produse petrochimice

BITUM

OSCAR comercializeaza o gama variata de bitumuri rutiere, de o calitate superioara in conformitate cu ultimele standarde europene (EN).

Capacitatile moderne de productie de bitum rutier clasic si modificat ale partenerilor nostri din UE fac posibila livrarea oricarei comenzi de bitum pe teritoriul Romaniei, suportul tehnic si logistic fiind asigurat pana la destinatiile solicitate de clientii nostri.

Bitumul comercializat de OSCAR

- Satisface cele mai exigente cerinte si poate fi utilizat ca liant modern, adecvat pentru dezvoltarea durabila a oricarei retele de drumuri. Aditivii folositi in fabricarea bitumurilor comercializate de noi amelioreaza gradul de aderenta intre componentele asfaltului, asigurandu-se astfel prelungirea duratei de viata a structurii rutiere.

- Este in conformitate cu standardul EN12591 si include bitumul rutier tip: 20/30, 35/50, 50/70, 70/100, 100/150 si 160/220, dar si bitum modificat tip: 10/40-60, 10/40-65, 25/55-60, 25/55-65, 45/80-55, 45/80-60, 45/80-65, 65/105-60, 120/200-40.

LUBRIFIANTI

OSCAR va pune la dispozitie o gama larga de uleiuri de motor, industriale si pentru diverse aplicatii din domeniul feroviar.

Lubrifiantii pe care ii distribuim sunt atent selectionati pentru a oferi partenerilor nostri un portofoliu diversificat ce include marci influente cu sustinere substantiala in piata.

Alegerea unui ulei de calitate asigura gestionarea corecta si prelungirea duratei de viaţă a motoarelor şi altor echipamente costisitoare.

De aceea, produsele oferite de OSCAR indeplinesc sau depasesc specificatii internationale de performanta, precum si recomandarile multor producatori de echipamente.

Gama de uleiuri cuprinde
  • Uleiuri de motor multigrade/monograde
  • Uleiuri transmisii auto
  • Uleiuri hidraulice
  • Uleiuri pentru transmisii si angrenaje industriale
  • Uleiuri pentru turbine
  • Uleiuri pentru compresoare
  • Uleiuri pentru aplicatii feroviare
  • Unsori

Vanzare En-gross


Cu o echipa specializata in vanzari si logistica, punem la dispozitia clientilor solutii si consultanta pentru eficientizarea consumurilor mari de carburanti dar si solutii pentru furnizarea acestora. Vanzarile en-gross de carburant sunt sustinute de cele 7 depozite de carburant raspandite pe intreg teritoriul tarii, depozite dotate la nivelul ultimelor standarde in domeniu.

Statii de incinta OSCAR


Statiile de incinta OSCAR - DIESELpoint reprezinta solutia optima de reducere a costurilor pentru companiile care doresc sa pastreze un control riguros asupra alimentarilor cu motorina si al consumului, acoperind o gama larga de cerinte din toate domeniile de activitate.

Card de carburant OSCAR


Sistemul de carduri OSCAR reprezinta un concept business to business de alimentare cu carburant destinat flotelor auto ale companiilor partenere, prin utilizarea cardurilor personalizate in reteaua nationala de statii de carburant OSCAR amplasate pe rutele comerciale nationale.

Please publish modules in offcanvas position.