RO | EN

In cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite proprii de carburanti, OSCAR a prezentat in premiera, intr-un format inedit noua imagine a companiei.

Se spune ca valoarea unei companii, a unei persoane sau a unui grup este data de suma valorilor individuale si de modul in care acestea sunt sustinute in activitatea de zi cu zi. Si cum fiecare dimineata anunta o noua calatorie in cotidian tot asa valorile noastre se reinnoiesc cu fiecare noua experienta pe care o intalnim pe drum.

 

DSC 0153
IMG 4596
IMG 4696

Noul OSCAR face un nou pas si vorbeste deschis despre profesionalism, calitate, respect, grija si smart driving in sustinerea dezvoltarii unei comunitati in care lucrurile sunt facute sustenabil, urmarind constant calitatea si valoarea adaugata.

Noua imagine OSCAR este un pas natural pentru o companie care se extinde si evolueaza. Intrarea in retailul de carburant, extinderea acoperirii nationale si extinderea gamei de servicii si produse nu doar pentru companii ci si pentru fiecare sofer si partenerii sai de drum, sunt doar cateva din proiectele la care lucram.

Grija pentru partenerii OSCAR se evidentiaza in:

Dezvoltarea portofoliului de card-uri si introducerea a 3 tipuri de card, Energy - card cu functie de creditare, Easy - card preplatit si Joy - cardul voucher ce functioneaza ca instrument de marketing si fidelizare;

Extinderea portofoliului de produse cu 4 noi tipuri de carburanti aditivati din gamele ACTIS si FORTIS, produse superioare ce cresc aria de adresabilitate catre noi categorii de clienti. 

Crearea unui brand de franciza si extinderea acoperirii nationale cu noile statii RO concept OSCAR gandite sa vina in completarea retelei DIESELpoint Access, cu servicii si produse suplimentare integrand in reteaua actuala un nou concept de benzinarii ce foloseste lantul logistic integrat al OSCAR. Toti posesorii de card OSCAR beneficiaza de aceleasi conditii comerciale, aceeasi calitate a carburantului, transparenta operationala si siguranta alimentarii in orice statie din reteaua OSCAR, sub cele 2 branduri: DIESELpoint Access si RO;

Extinderea gamei de servicii pentru a raspunde cat mai bine nevoilor pietei printr-o versiune premium de statie de incinta, accesibila cu cardul OSCAR, integrand astfel intr-o platforma comuna cele mai importante beneficii ale retelei de statii OSCAR DIESELpoint Access si a statiilor de incinta OSCAR DIESELpoint.

Lantul logistic integrat permite respectarea promisiunii de calitate prin controlul complet pe fluxul de aprovizionare si livrare. Carburantul este urmarit de la sosirea in tara pana la livrarea acestuia la clientul final: import, transport, stocare si aditivare in depozitele OSCAR, distributie cu flota proprie si o calitate controlata de un inspector independent, in toate punctele esentiale ale lantului logistic.

 

DSC 0153
IMG 4596
IMG 4696

Avem planuri ambitioase de crestere. Ne-am setat o strategie de dezvoltare pe urmatorii 5 ani, cu cifre foarte clare si obiective bine definite orientate spre consolidare si dezvoltarea portofoliului de produse, servicii si noi divizii de business.

Investitiile de peste 30 milioane de euro facute pana cum si cele viitoare au ca obiectiv principal modernizarea si cresterea capacitatii de depozitare, construirea de noi facilitati dedicate stocarii de carburant, cresterea parcului de autocisterne si modernizarea acestuia, optimizarea lantului de distributie, toate avand ca obiectiv pastrarea calitatii si a valorilor OSCAR in tot ceea ce compania intreprinde.

In continuare, ne vom concentra pe dezvoltarea nationala in B2B si B2C ce intra in planul strategic pe urmatorii ani, dar si pe extinderea in afara granitelor prin prisma parteneriatelor pentru acceptanta cardului OSCAR in alte retele de statii din Europa. Urmarim sa incheiem parteneriate prin care sa oferim clientilor solutii de alimentare cu card in puncte cheie pe traseele de transport international atat in regiune cat si in Europa.

 

DSC 0153
IMG 4596
IMG 4696

“Planurile de viitor sunt ambitioase deoarece ajungand in acest punct de dezvoltare si un nivel de maturitate al afacerii, in care lucrurile sunt clare, organizate si stabile, vrem sa ducem in B2C, profesionalismul pe care l-am demonstrat si promovat in B2B. De aici si reteaua RO pentru partenerii in franciza si viitoarele statii sub brandul OSCAR.

 

Avand in vedere investitiile realizate, ne propunem sa ne consolidam pozitia si sa oferim o gama completa de servicii si produse atat pentru companii cat si pentru fiecare dintre noi.” declara reprezentantii companiei.

Noul OSCAR este aici.

Despre OSCAR

Suntem partenerul de incredere pentru fiecare industrie si tip de afacere.

Din 2001 oferim solutii personalizate partenerilor nostri: firme de transport, constructii, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere. Am reusit asta pentru ca, pe langa statutul de client, pentru noi, fiecare companie care apeleaza la serviciile si solutiile noastre  devine partener. Impreuna am gasit de fiecare data solutii adaptate fiecarui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul. Nu ne-am limitat nicio clipa la solutia cerere-oferta, ci am creat servicii integrate si moderne pentru solutii clare si sustenabile.

Portofoliul OSCAR include in principal furnizarea de motorina prin utilizarea unor canale de distributie variate: vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint si carduri de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecarei industrii si fiecarui client in parte. De-a lungul timpului am completat portofoliul cu benzina, bitum si lubrifianti.

Bazandu-ne pe o infrastructura logistica moderna si extinsa ce include o retea de depozitare proprie cu o capacitate de stocare  de 50.000 mc si o flota moderna de 57 autocisterne, OSCAR sustine promisiunea de calitate facuta partenerilor sai.  Experienta acumulata, cunoasterea profunda a cerintelor pietei, orientarea spre dezvoltarea  de solutii personalizate si un flux controlat prin lantul logistic integrat, dau certitudinea ca produsul dorit este disponibil la calitatea ceruta, la locul si timpul promis.

Suntem astazi cea mai mare companie petroliera independenta distribuitoare de carburant din Romania.

Despre statiile de incinta OSCAR 

Serviciul de alimentare prin statii de incinta OSCAR - DIESELpoint se preteaza oricarui domeniu de activitate ce presupune ca traseele autovehiculelor sa aiba punct de plecare/sosire sau sa tranziteze zona unde este amplasata statia de incinta.

Este un serviciu integrat ce include alimentare cu motorina prin intermediul statiilor de incinta (5.000, 9.000, 20.000 de litri) oferite in comodat pe perioada contractului, cu instalare, suport tehnic si mentenanta incluse; aprovizionare prin intermediul flotei proprii, din depozitele OSCAR raspandite la nivel national; sistem de gestiune a statiilor de incinta disponibil pentru client; consultanta in alegerea celei mai potrivite solutii pentru afacerea clientului, dar si pentru optimizarea consumului.

Statiile de incinta OSCAR - DIESELpoint reprezinta solutia optima de reducere a costurilor pentru companiile care doresc sa pastreze un control riguros asupra alimentarilor cu motorina si al consumului, acoperind o gama larga de cerinte din toate domeniile de activitate.

Munca de pionierat inceputa in 2004 de echipa OSCAR pe piata de distributie a carburantilor prin instalarea statiilor de incinta DIESELpoint a fost pe deplin rasplatita de raspunsul pozitiv al clientilor, ajungand astazi la 2.000 de statii instalate si active la nivel national.

Despre reteaua de statii OSCAR

Drumul inseamna acum mai mult decat un numar de kilometri care trebuie parcursi pentru a ajunge la destinatie. Astazi, drumul este o experienta si pentru ca vrem sa iti fim alaturi, am creat un set de carduri pentru o alimentare optima cu carburant.

Destinat companiilor, sistemul de card asigura o gestionare eficienta a consumurilor de carburant prin acces online, in timp real la toate tranzactiile efectuate cu cardurile OSCAR. A fost gandit ca un concept business to business de alimentare cu carburant destinat flotelor auto ale companiilor partenere, prin utilizarea cardurilor personalizate in reteaua nationala de statii de carburant OSCAR amplasate pe rutele comerciale nationale.

Toate cardurile OSCAR beneficiaza de aceleasi conditii comerciale, aceeasi calitate a carburantului, transparenta operationala si siguranta a alimentarii in orice statie din reteaua OSCAR: DIESELpoint Acces si RO concept OSCAR.

OSCAR – DIESELpoint Access reteaua B2B disponibila din 2010, a fost construita si se dezvolta  in mod special pentru a acoperi nevoile transportatorilor. Punem accent pe nevoia soferului profesionist, atat a celor nationali, cat si a celor internationali ce pot gasi pe rutele de transport puncte de alimentare bine pozitionate la un pret competitiv.

RO concept OSCAR reprezinta un pas natural al intrarii OSCAR in retailul de carburant. OSCAR a dezvoltat RO, un brand de franciza gandit sa vina in completarea retelei DIESELpoint Access, cu servicii si produse suplimentare integrand in reteaua actuala un nou concept de benzinarii ce foloseste lantul logistic integrat al OSCAR.

Aceleasi valori, o noua calatorie.

Descarca "Comunicatul de presa"

Please publish modules in offcanvas position.