RO | EN

CARBURANTI


Drumul inseamna mai mult decat un numar de kilometri care trebuie parcursi pentru a ajunge la destinatie. Este drumul nostru zilnic pe care il parcurgem ca soferi, transportatori, agricultori, constructori folosind autovehicule tot mai sofisticate care ne aduc un plus de siguranta si eficienta. Tehnologia face fata unor provocari tot mai mari insa cu cerinte tot mai solicitante din punct de vedere al calitatii carburantului.

Astazi, drumul este o experienta. Pentru ca vrem sa iti fim alaturi am pregatit doua branduri noi de carburant aditivat pentru ca experienta ta sa fie, la sfarsitul zilei, una placuta si satisfacatoare. Un carburant de calitate te ajuta sa te bucuri mai mult de autovehiculul pe care il folosesti in drumul tau, sa il faci mai bun si sa ajungi la o experienta optima, asa cum iti doresti.

Image


Alimenteaza placerea de a pleca pe drumul de azi, si de maine


ACTIS 95 este benzina aditivata ce asigura protectia motorului tau, prevenind depunerile în sistemul de admisie, supape si sistemul de injectie. Folosirea continua a carburantului ACTIS 95 asigura o functionare optima a motorului.

ACTIS DIESEL este motorina perfecta pentru toate tipurile de motoare diesel, previne si înlatura depunerile de reziduuri în sistemele de injectie. Datorita aditivului performant stabilitatea carburantului creste, iar pastrarea calitatii este garantata.

Image


Transforma calatoria zilnica într-o noua experienta.


FORTIS 95+ este benzina premium ce ofera un plus de putere motorului si o performanta crescuta. Reteta de aditivare a fost gandita astfel incat drumul sa devina o noua experienta pentru toti partenerii nostri de drum.

FORTIS DIESEL este motorina premium ce asigura reducerea emisiilor si a consumului atunci cand iti conduci masina intr-un ritm normal, oferind un plus de putere motorului si o performanta crescuta.

Please publish modules in offcanvas position.