RO | EN

 

Campanie Aniversara 5 ani RO

21 noiembrie – 04 decembrie 2022

 

Luna aceasta se implinesc cinci ani de cand suntem partenerii de business ai celor care vor sa isi deschida o benzinarie in franciza. RO concept OSCAR a reprezentat pasul natural al intrarii OSCAR Downstream in zona B2C, ducand astfel valorile si calitatea carburantilor OSCAR in segmentul benzinariilor independente.

Drumul bun incepe cu tine - este promisiunea brandului. RO este o statie moderna ce pune in prim plan nevoile soferului. Cand pornesti la drum, ai nevoie de cineva pe care sa te bazezi in orice situatie, ca intr-o familie: sa-ti ofere un carburant de calitate, o cafea si o vorba buna. 

Serviciile si produsele disponibile in reteaua RO sunt in permanenta dezvoltare si optimizare pentru a fi in pas cu nevoile fiecarui sofer. De la carburantul de calitate OSCAR, la cafeaua buna care te insoteste la drum, pana la amabilitatea si caldura cu care esti intampinat de personalul din statii.

Cu aceasta ocazie, am lansat pe pagina oficiala de instagram roconceptoscar Campania Aniversara 5 ani RO la care te invitam sa participi.  Poti castiga unul dintre cele 5 carduri de carburant (motorina), fiecare in valoare de 555 lei.

Drumul bun incepe cu prietenii buni. Prietenii de mers la munte, prietenii de mers la mare sau prietenii alaturi de care descoperi locuri frumoase. Ei sunt cei care-ti fac adesea calatoriile mai frumoase si pe care poate ii consideri chiar ”familia de drum”.

Am deschis primele statii RO acum 5 ani, inspirati de oamenii pasionati de calatorii, dar si prieteniile si relatiile care se formeaza pe drum. De aceea, ne dorim sa sarbatorim cei 5 ani motivandu-te sa-ti continui drumul cu RO.

Spune-ne care sunt prietenii tai de nadejde la drum si care sunt motivele pentru care iti place sa calatoresti alaturi de ei si poti castiga unul dintre cele 5 carduri de carburant OSCAR.

Ce trebuie sa faci?

  • Lasa un comentariu la aceasta postare in care ne spui de ce iti place sa calatoresti prin tara cu prietenii tai si da-le tag.
  • Follow roconceptoscar.
  • Optional: share acestei postari in story.

Concursul se va incheia duminica (04.12.2022), ora 23:59. Castigatorul va fi anuntat printr-un comentariu la aceeasi postare marti (06.12.2022). Vezi Regulamentul Oficial al campaniei.

Please publish modules in offcanvas position.