DIESELpoint Plus, completează portofoliul Oscar Downstream cu un serviciu premium

DIESELpoint Plus, completează portofoliul Oscar Downstream cu un serviciu premium

Oscar Downstream lansează în această toamna serviciul DIESELpoint Plus, o soluție integrată și eficientă de alimentare ce îmbină beneficiul costurilor reduse oferite de stațiile de incintă cu controlul oferit de sistemul de carduri.

DIESELpoint Plus este destinat clienților cu o activitate complexă ce necesită combinarea mai multor variante de alimentare. Specific pentru aceștia este instalarea unei stații de incintă la baza de plecare/sosire și folosirea cardurilor de carburant pentru alimentarile în tranzit în rețeaua de stații Oscar Downstream. Noul serviciu a fost conceput ca o soluție premium, de integrare a celor două variante de alimentare, astfel încât să putem satisface și cele mai exigențe nevoi ale partenerilor noștri.

DIESELpoint Plus are la bază o soluție de stocare a carburantului similară unei stații de incintă, pe un model utilizat și în benzinăriile clasice, calibrat și avizat metrologic și echipat cu o sondă de nivel de o foarte bună precizie, care include un terminal extern de tranzacționare cu o platformă de operare prietenoasă, foarte ușor de utilizat chiar și în absența unui gestionar.

DIESELpoint Plus include astfel într-o platforma comună cele mai importante beneficii ale rețelei de stații DIESELpoint Access și a stațiilor de incintă DIESELpoint, cu acces la alimentare prin cardul de flotă Oscar Downstream.

„Toate componentele ce ajută la optimizarea costurilor: flexibilitate, servicii integrate, control, optimizare costuri, automatizare și siguranță alimentărilor sunt esențiale atunci când ai o activitate complexă. Tot mai multe companii își doresc să țină sub control întregul flux de alimentare, de la aprovizionarea cu carburant până la alimentarea autovehiculului.

Aici intervine automatizarea pe care o oferă noul sistem DIESELpoint Plus, ce consolidează într-o platformă informatică integrată toate tranzacțiile efectuate de autovehicule, atât în rețeaua de stații Oscar Downstream (DIESELpoint Access) cât și în stația de incintă proprie (DIESELpoint Plus).” declara Ovidiu Irimies directorul general al Oscar Downstream.

Printre funcționalități amintim setarea de limite cumulate per card, atât pentru alimentarea în rețeaua de stații Oscar Downstream cât și în DIESELpoint Plus, transmiterea online a datelor despre nivelul de stoc din rezervor, atenționare când nivelul scade sub o anumită limita și stația necesită aprovizionare, alerte de tranzacționare, rapoarte integrate disponibile și posibilitatea de a plasa comandă de aprovizionare online. Toate acestea plus verificările, monitorizarea și urmărirea activității fiecărei locații în care există un DIESELpoint Plus se vor realiza de către client online, centralizat prin platforma web, utilizată deja cu succes de clienții noștri.

„Un rol esențial îl are și consultanța oferită de echipa de vânzări și echipa de service în ceea ce privește instalarea acestui tip de stație de incintă precum și modul cel mai potrivit de operare a acesteia pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărui client.

Ne bucurăm să vedem că a prins viață un proiect dezvoltat de echipa Oscar Downstream împreună cu furnizorii de echipamente pornind de la o nevoie reală a clienților și bazat pe cerințele acestora, personalizat în cele mai mici detalii că să ofere maximum de confort în utilizare și mai ales control.

Într-o piață dinamică, avantajul nostru competitiv îl percepem că fiind lanțul logistic integrat care își are un rol definitoriu în încrederea clienților în serviciile noastre, format din depozitele cu o capacitate de stocare de peste 50.000mc răspândite la nivel național, o flota de distribuție proprie formată din 48 de autocisterne, rețeaua de stații Oscar și stațiile de incinta oferite în sistem de comodat. Să nu uităm însă că cel mai important element în susținerea unui astfel de lanț logistic este calitatea umană. Una din prioritățile companiei pe termen scurt este implementarea unui program de pregătire continuă a echipei Oscar Downstream, pentru a putea asigura consultanță pe întreg lanțul de aprovizionare și a răspunde cât mai prompt cerințelor clienților. Pe lângă produsele și serviciile oferite, angajații sunt cartea noastră de vizită.”


Mai multe noutăți

RO | EN