Carburantul OSCAR și ofertele adaptate agriculturii - la standul OSCAR Downstream de la „Ziua culturilor fixatoare de azot”!

Carburantul OSCAR și ofertele adaptate agriculturii - la standul OSCAR Downstream de la „Ziua culturilor fixatoare de azot”!

OSCAR este prezentă pe 29 septembrie la „Ziua culturilor fixatoare de azot”! cu oferta de servicii și produse, dar și cu o campanie specială, “Tombola Agricultorului OSCAR – Ziua culturilor fixatoare de azot!, deschisă tuturor participanților la târg, conform Regulamentului Oficial al campaniei.

Alături de agricultori în fiecare zi, cu un TERMEN DE PLATA EXTINS până la RECOLTĂ!

Organizat de AgroChirnogi, Maria Trading si APPR, pe platforma semănată în ferma AgroChirnogi din Jud. Călărași, Ziua culturilor fixatoare de azot este un eveniment dedicat culturile fixatoare de azot, atât de importante pentru agricultură și pentru fermieri!

Echipa OSCAR va așteaptă cu oferta completă pentru fermieri, ce răspunde nevoilor specifice ale business-urilor din agricultură: ultimul model de stație de incintă, un carburant de calitate, condiții comerciale flexibile și solutii sustenabile de alimentare ce combină elemente din pachetul de servicii integrate al stațiilor de incintă și livrările vrac

Cum puteți ajunge la eveniment?

Google Maps

Link Waze

Vă așteptăm la Mold Agro Expo 2023, pe 29 septembrie, la standul OSCAR!

Carburantul OSCAR este alături de tine recoltă după recoltă.