Carburantul OSCAR, prezent la târgul de agricultură Agromalim 2023!

Carburantul OSCAR, prezent la târgul de agricultură Agromalim 2023!

Agricultorii beneficiază de oferte ce răspund nevoilor specifice din agricultură și soluții personalizate de alimentare cu carburant, un produs esențial funcționarii utilajelor și, implicit, realizării lucrărilor agricole, pe tot parcursul anului.

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piață românească, OSCAR oferă soluții personalizate de alimentare cu carburant.

Ne bucurăm să ne revedem și în acest an, la Agromalim, la cel mai mare târg de profil din vestul României, care aduce laolaltă atât excelență, cât și progresul din acest sector. Agromalim, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad va avea loc în perioada 7-10 septembrie 2023, la Expo Arad.

Împreună cu echipa de vânzări, vom fi alături de voi, cu toate setaliile soluțiilor optimizate gândite de OSCAR, ce combină elemente din pachetul de servicii integrate al stațiilor de incintă și livrările vrac.

Oferta de servicii și produse OSCAR, este permanent adaptată nevoilor specifice din agricultură, cu un carburant de calitate și termen de plata extins până la RECOLTĂ, fără solicitarea unor garanții.

Ne-am pregătit și pentru acest an cu o campanie specială, “Tombola Agricultorului OSCAR – Agromalim 2023”, ce se adresează tuturor participanților la târg, conform Regulamentului Oficial al campaniei.

Vă așteptăm la Agromalim, în perioada 7-10 septembrie, la standul OSCAR!
Carburantul OSCAR este alături de tine recoltă după recoltă.