Carburantul OSCAR, la Mold Agro Expo 2023!

Carburantul OSCAR, la Mold Agro Expo 2023!

Ne întâlnim la primul târg de amploare din Moldova, organizat după 4 ani de pauză. Mold Agro Expo, aflat la ediția I, este organizat cu pasiune și dedicație de către Marsat SA, Asociația Forța Fermierilor și Grupul Agrointeligența, din dorința de a aduce în atenția fermierilor din zona Moldovei, cele mai recente inovații în domeniul agricol, tehnologii avansate, consultanți de top și oportunități de networking.

Perioada: 21 - 24 septembrie 2023

Program zilnic: 09:00 – 17:00

Locație: Platforma Marsat SA, municipiul Roman, județul Neamț

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piață românească, OSCAR oferă soluții personalizate ce răspund nevoilor specifice din agricultură, pentru alimentarea cu carburant, un produs esențial funcționarii utilajelor și, implicit, realizării lucrărilor agricole, pe tot parcursul anului

Echipa de vânzări OSCAR, este prezentă la stand cu toate detaliile soluțiilor optimizate gândite de OSCAR, ce combină elemente din pachetul de servicii integrate al stațiilor de incintă și livrările vrac. Oferta de servicii și produse OSCAR, este permanent adaptată nevoilor specifice din agricultură, cu un carburant de calitate și termen de plata extins până la RECOLTĂ.

Ne-am pregătit și cu o campanie specială, “Tombola Agricultorului OSCAR – Mold Agro Expo 2023”, ce se adresează tuturor participanților la târg, conform Regulamentului Oficial al campaniei. 

Vă așteptăm la Mold Agro Expo 2023, în perioada 21-24 septembrie, la standul OSCAR aflat lângă cortul principal!

Carburantul OSCAR este alături de tine recoltă după recoltă.


Mai multe noutăți

RO | EN