SERVICII
serviciul-DieselPoint-Access-card-de-flota

DIESELpoint Access
Serviciul card de flotă

card-DIESELpoint-Access

Începând cu 2010 Oscar Downstream a implementat și dezvoltat o nouă linie de business, DIESELpoint Access, un serviciu business to business de alimentare cu motorină a flotelor auto deținute de companiile partenere prin intermediul exclusiv al cardurilor personalizate.


 • Ce este DIESELpoint Access?

  Open or Close

  Stația DIESELpoint Access este un concept business to business de alimentare cu motorină a flotelor auto ale companiilor prin intermediul exclusiv al cardurilor personalizate.

  Rețeaua numără 33 de stații la nivel national și continuă să se dezvolte.

  (vezi harta reţelei naţionale DIESELpoint Access).


 • Beneficii

  Open or Close

  Prețuri competitive – serviciul garantează prețuri mai mici decât la stațiile publice, clientul beneficiind de același preț negociat în orice stație DIESELpoint Access din țară.

  Economie – de timp și de resurse, serviciul este unul computerizat, fără erori.

  Calitate – motorina comercializată este certificată ca fiind de calitate superioară.

  Retea – Oscar Downstream a dezvoltat și dezvoltă o rețea națională de stații DIESELpoint Access care acoperă eficient principalele rute din țară.

  Siguranță & Simplitate – Din punct de vedere operațional serviciul DIESELpoint Access implică efort minim, timp scurt și securitatea operării cu cardul personalizat. În plus, există posibilitatea de urmărire și verificare directă a consumurilor și limitelor zilnice.

 • Info tehnic

  Open or Close
  • în urma semnării contractului între Oscar Downstream și partenerul care va beneficia de serviciul DIESELpoint Access, se vor emite carduri cu bandă magnetică, securizate și personalizate pentru fiecare autovehicul deținut de beneficiar în funcție de nevoile acestuia,
  • cardurile DIESELpoint Access pot deține limite de volum zilnice sau lunare pentru fiecare autovehicul în parte și o limită globală de alimentare pe companie,
  • fiecare stație DIESELpoint Access are personal care preia cardul de la șofer, îl scanează verificând autorizarea acestuia precum și limita de volum și apoi alimentează autovehiculul respectiv,
  • toate alimentările din rețeaua de stații DIESELpoint Access sunt centralizate automat de către softul central de gestiune și se generează, conform contractului, o anexă detaliată la factura beneficiarului,
  • serviciul DIESELpoint Access pune la dispoziția clientului o aplicație web prin intermediul căreia se obțin următoarele informații: urmărirea online a tranzacțiilor cu fiecare card în parte, vizualizare și modificare limite zilnice/lunare per card, vizualizare limită contractuală de credit sau debit disponibilă în orice moment, printarea sau salvarea facturilor fiscale și de discount, etc.
serviciul-DIESELPointAccess:-card-de-flota